Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Небезпечний сухостій, темні двори і дірявий асфальт: як вирішити проблеми

Діряві дороги у дворах, алея без ліхтарів і біля під’їзду немає лавки. Вихід є. Що і довів мешканець житломасиву Тополя-2. Реальна історія одного активіста – далі…Архів 7.07.2023

Поліна Сухоіван, сусідка: «Якби ще лавку поставили. Ви бачите, на чому ми сидимо.

У липні жителі 37-го будинку на житломасиві Тополя-2 просили лавку. І от уже за півтора тижні нова лавиця радує місцевих.

«Лавка дуже зручна, і ще тут можна розкласти всіх ляльок».

Тетяна Очилова, мешканка житломасиву Тополя: «Швидко поставили, дякую, вдячні».

Цьому передувала переписка з комунальними підприємствами і приватною компанією, розповідає місцевий активіст Андрій Ткаченко. В доробку молодика десятки вирішених комунальних проблем на житломасиві.

Андрій Ткаченко, активіст: «Було два аварійні дерева, і одне дерево нахилилося в бік теплопункту. Також не працювало світло. З проблемою звернувся до телеграм-каналу Г.Корбана. Як бачите, на заявку відреагували. Тепер вечорами тут є світло і безпечно проходити».

А жителі 32-го будинку скаржились на старий навіс і аварійні сходи. Місцеві кажуть, що взимку тут нерідко травмувалися.

Наталія, жителька будинку №32: «Така нерівна була, щербата. Вони добре зміцнили там залізом, зацементували нормально».

У масштабах міста начебто дрібниця, але місцеві задоволені, розповідає активіст. У липні Андрій просив, щоб відремонтували дорожнє покриття. Результат — позитивний.

Андрій Ткаченко, активіст: «Тополь-2, будинок,41. Тут була проблема: на внутрішньоквартальній автодорозі було 4 ями. Звернувся до телеграм-каналу Корбана, у стислі терміни відреагували. За місяць вдалося спиляти 3 аварійні дерева, встановити 2 нові лампи, встановити нову лавочку, встановити новий козирок і відремонтувати сходи».

Дніпровський активіст закликає всіх небайдужих дніпрян не закривати очі на проблеми свого району і долучатись до їх вирішення.

Читайте також: Місто бойових дій: як живе Нікополь під постійними обстрілами