Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Небезпечні аварійні дерева: як вирішити проблеми

Вберегли дніпрян від прихованої небезпеки. Олена, мешканка будинку по вул. Богдана Хмельницького,24, звернулася у телеграм-канал голови Громадської ради при міській раді Дніпра Геннадія Корбана по допомогу. Жінка боялась ходити власним двором через аварійні дерева. Заявку очільник Громради оперативно направив до відповідних комунальних міських служб для подальшого реагування.  

«Це фотографії, якою воно булу і як вони робили. Це воно таке було, гниле, воно засохло».

Пані Олена живе на вул. Богдана Хмельницького, 24. Жінка каже, дерева у дворі її будинку становили справжню небезпеку для жителів.

Олена Туренко, дніпрянка: «У нас була ситуація: сухе дерево, ми викликали комісію зеленбуду, це був початок лютого. На сьогодні, в липні, дерево стало аварійним, і тому нам довелося прискорювати роботу».

Олена залишила заявку в телеграм-каналі голови Громради, та була приємно здивована швидкістю реакції. Після отримання звернення від мешканки, Геннадій Корбан оперативно направив заявку відповідним міським комунальним службам.

Олена Туренко, дніпрянка: «Вони приїхали наступного дня після мого повідомлення в телеграм-канал, усе зрубали, дуже обережно, нічого не пошкодили. Мало того, всі прибрали, навіть підміли віничком. Дуже добрі хлопці, вони молодці, дякую».

Після виконання цієї заявки, жінка вирішила залишити у телеграм-каналі ще декілька звернень.

Олена Туренко, дніпрянка: «Раджу, працює, звертайтеся».

Комунальники усунули подібну небезпеку і прибрали аварійні дерева у кількох районах міста. Роботи виконали й на вул. Вознюка,5Б та вул. Придніпровська,1.
Звернутись по допомогу можна До Штабу взаємодопомоги Громадської ради. Заявки приймають у будні з 9-ї до 17-ї години. Або надішліть звернення на пошту.
Цілодобово працює телеграм-канал Геннадія Корбана, залишити заявку можна в коментарях.

Читайте також: Дніпро отримав медичне обладнання від Чеської Республіки