Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Не тільки дрони та пікапи: Дніпро продовжить лідерство в допомозі ЗСУ

“Щодо того, що Дніпро залишається чемпіоном у цих питаннях – так, це правда. Ми справді тут попереду всієї України. Дніпро як почав із цього, так і продовжує, і повірте мені, нарощуватимемо, якщо дозволятимуть гроші, якщо дозволятиме можливість допомагати армії.

Чим більше у нас буде цих можливостей, буде податків, ми частину цих коштів будемо передавати, безумовно, на допомогу ЗСУ у вигляді матеріальних цінностей.

Це насправді не лише дрони та вантажівки й пікапи, це ще й офісна комп’ютерна техніка, яку запитують, це ще й прожектори, акумулятори та багато іншого, тепловики, нічники – прилади нічного бачення, багато того, що місто закуповує та передає нашим ЗСУ.

Це все робиться від імені наших громадян, наших земляків та мешканців Дніпра. Ми всі в цьому беремо участь, це не те, що Корбан допомагає або Філатов допомагає, або якийсь Штаб допомагає, це допомога всіх мешканців нашого міста нашим Збройним силам, щоб вони нас захищали та забезпечили нам мирне існування у місті”, — розповів очільник Громадської ради Дніпра Геннадій Корбан в етері каналу ДніпроTV.

Читайте також: Затишок та краса: у Дніпрі завершують роботи по оновленню парків і скверів