Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Не стало актриси і співачки з Дніпра, яка брала участь у «X-Факторі»

16 червня 2022 року помера Оксана Шавкун. Про це із співчуттям повідомляє Управління культури департаменту гуманітарної політики Дніпровської міської ради.

“Оксана Шавкун – невисока, тендітна брюнетка, що має сильний голос – такою запам’ятається вона дніпровському глядачеві! Але, на превеликий жаль, її з нами більше немає – учора надійшла сумна звістка!” – пишуть на сторінці Управління. 

Трохи про життя Оксани: 

Співати вона почала в одинадцять років у дитячому шоу-гурті «Джем-сі».
Володіючи з дитячих років сильним голосом, бійцівським характером, харизматичною зовнішністю та творчими амбіціями, під керівництвом досвідчених педагогів взяла участь у багатьох міжнародних конкурсах та фестивалях.

Юна виконавиця була неодноразовою учасницею та переможницею київських дитячих телеконкурсів. Брала участь у творчих ювілейних вечорах народного артиста України Юрія Рибчинського на запрошення самого автора у свої 13 років, а потім – у 18 із піснею, написаною саме для неї.

У складі гурту «Джем-сі» була бажаною гостею на національному радіо.

Голос юної вокалістки надихав дніпровських та київських авторів, тому Оксана завжди мала багатий власний репертуар.

Акторка театру, а також володарка Гран-прі конкурсу «Слов’янський Базар-99», учасниця телевізійних шоу-проєктів «Х-фактор-2» та «Х-фактор-4», вона завжди любила своє місто та завжди була в авангарді цікавих нових творчих проектів.

Остання її робота – це головна роль у мюзиклі “Таємниці Нотр Дам” – новому проєкті творчої команди Театру КВН ДГУ.

“Ми запам’ятаємо Оксану Шавкун такою ж, як її героїня Есмеральда – чистою душею, доброю серцем, щиро і віддано люблячу життя!”  – пишуть представники Управління.

Нехай небеса приймуть її світлу та щиру душу. Вічна і світла пам’ять!

Читайте також: “Україні необхідна підтримка телеком-сфери” – звернення Мінцифри до світових лідерів