Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Наталія Бабаченко: «Ворог цілеспрямовано б’є по наших комбайнерах в полях»

«Ворог періодично нищить поля в області. Коли ворожа орда бачить, що комбайнери виходять в поля, цілеспрямовано б’є по полю. Наші комбайнери,розуміючи ситуацію, на час ударів йдуть геть. Потім повертаються і продовжують збирати зерно», – заявила радниця начальника ДніпроОВА Наталія Бабаченко в етері телемарафону «Інформоборона» на телеканалі ДніпроТV.

За її словами, наразі в області знищено до 400 гектарів саме через обстріли. Врожай згорів. Незважаючи на це Дніпропетровщина має перший мільйон тонн зерна. Косовиця триває.

Наталія Бабаченко зазначила, що є надія, що загалом вдасться отримати 3 мільйони тонн врожаю. Цього вистачить, аби повністю забезпечити область.

«Надважка ніч. Ворог поцілив відразу по 3 районах: Синельниківському, Нікопольському, Криворізькому. У Нікополі загинула жінка 60 років. Пошкоджено приватні будинків. У Криворізькому районі загарбники поцілили у 3 школи. Дві з них були новими надсучасними навчальними закладами, тепер вони зруйновані вщент», – наголосила радниця очільника ДніпроОВА.

Читайте також: У Дніпрі на кількох вулицях відключили воду.