Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Наслідки нічних авіаударів окупантів по Україні

Ворог підступно вночі обстрілює міста України. Багатоповерхівки, заводи, мости, телевежу. Гинуть мирні люди. Як пережила цю ніч Україна —у сюжеті.

Ніч в Україні була неспокійна. Авіанальоти на міста, обстріл телевежі, коксохімічного та авіаційного заводів. У Миколаївській області, від обстрілу міста Снігурівка російськими окупантами, пошкоджені житлові будинки. Відомо, що з-під завалів дістали шістьох людей. На жаль, одна людина загинула.

Бомбардували також Охтирку на Сумщині – влучили у житловий сектор. Загинули щонайменше троє цивільних, повідомив міський голова.

Вночі військові РФ здійснили три авіанальоти на Чернігів та знищили університет – Чернігівську політехніку. Більша частина міста без тепла, деякі мікрорайони вже третю добу без світла, окремі приміські райони – понад п’ять діб.

Окупанти обстрілюють населені пункти Донеччини. Постраждав від “Градів” коксохімічний комбінат в Авдіївці. По Краматорську вночі били ракетами. За попередньою інформацією, загинули двоє людей.

На Рівненщині внаслідок авіаудару пошкоджено телевізійну вежу. На місці працюють відповідні служби. Деталі з‘ясовуються.

У Києві під обстріл потрапив авіаційний завод «Антонов». А внаслідок вибуху у дев’ятиповерхівці на київській Оболоні загинули двоє осіб, трьох– госпіталізували, дев’ятеро мешканців отримали допомогу на місці.

Складна ситуація залишаться в Енергодарі. Там транспортне сполучення між Запоріжжям та Енергодаром втрачено. Окупанти розбомбили міст у районі Кам’янського. А гуманітарні колони та евакуація людей поки що неможливі.

В центрі Харкова, внаслідок авіаудару, сталось руйнування в 4-поверховому житловому будинку без подальшого горіння. Інформація щодо жертв та постраждалих уточнюється.

Маріуполь у вогні, диму та руйнуваннях. Кількість загиблих мирних жителів у місті внаслідок російської агресії перевищила 2500 людей. НАТО, що там із закриттям неба?