Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Наразі через відключення світла у Дніпрі не працює 2 котельні: оперативна інформація на 18:00

За завданням мера Дніпра Бориса Філатова працівники КП «Дніпроводоканал» вже завершили ремонтні роботи на пошкодженому водоводі на вул. Степана Бандери, 14а. Поміняли зношені мережі.

У зв’язку з ремонтом було припинено водопостачання в будинках № 12, №14 та №14а.

Роботи комунальники розпочали з самого ранку та закінчили раніше встановленого терміну. Вони замінили 6 метрів старої труби на нову пластикову. Такі труби не іржавіють і мають довший термін експлуатації.

Водопостачання в квартирах дніпрян за зазначеними вище адресами відновлено вже з 15:00.

Оперативно завершили й аварійні роботи за адресою пров. Штабний, 6. Водопостачання у мешканців будинків пров. Штабний, 1-6 та просп. Героїв, 40-46 вже відновлено.

Станом на 18:00 ще триває заміна ділянки водоводу на вулиці Володимира Мономаха, 23.

Через це відсутнє водопостачання в 2-х будинках:
– вул.Володимира Мономаха, буд. 23;
– вул. Князя Володимира Великого, 10а.

Станом на 18:00 відновлено роботу підвищувальної насосної станції (ПНС) на вул. Рибинська. Її робота зупинялася через відключення ДТЕК електропостачання. Наразі подачу електроенергії на ПНС відновлено, її робота запущена, тож і водопостачання в будинки 100-124 на просп. Гагаріна вже повернулося.

Станом на 18:00 через відключення ДТЕК та ЦЕК електроенергії зупинено 1 котельню на вул. Макарова та 1 тепло-розподільчий пункт (ТРП) на вул. Фабрично-Заводська. Через це відсутнє теплопостачання в будинках по цих вулицях.

Відновлення теплопостачання очікується одразу після повернення подачі електроенергії.

Продовжується проведення робіт працівниками районних електромереж (РЕМ) у котельні на пр. Дмитра Яворницького. Від неї тепло надходить до 4 житлових будинків. Орієнтовно комунальники завершать ремонтні роботи о 18:30.

Також через порив теплової мережі по вул. Титова. Будинки по вул. Титова 8-30, пр. Олександра Поля, 104-110 та вул. Новокримська, 1 тимчасово залишилися без теплопостачання.

Ліквідувати аварійну ситуацію комунальники планують до 22 години.

Якщо у вас виникли проблеми з водопостачанням чи опаленням, телефонуйте на Єдину гарячу лінію Дніпровської міської ради:

Читайте також: Енергетики за тиждень повернули світло у 36 населених пунктів Дніпропетровщини