Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Нагороди лікарям та поточні робочі питання: у Дніпрі пройшла 42 чергова сесія міськради

Результативно за 40 хвилин. У Дніпрі провели 42 чергову сесію міськради. На ній розглядалися фінансово-бюджетні питання, а міський голова Борис Філатов традиційно вручив нагороди лікарям міста та області.

«Шановні друзі, пропоную перед початком роботи сесії вшанувати пам’ять загиблих наших воїнів, оборонців та мирних громадян хвилиною мовчання. Прошу сідати, шановні друзі».

Майже всі депутати були присутні в сесійній залі. Більшість пунктів порядку денного підтримали одноголосно. За 40 хвилин були ухвалені рішення в блоках фінансово-бюджетних питань та тих, що стосуються програм розвитку галузей і сфер міського господарства, комунальної власності, а ще — організаційно-кадрових та питаннях земельних відносин.

Крім цього, під час сесії Борис Філатов традиційно вручив нагороди лікарям міста та області. Медиків вітали оплесками стоячи.
Один з тих, кого нагородили – Юрій, завідувач травматологічного відділення. Лікар запевняє, не дивлячись на велике навантаження, пов’язане з війною, всі медики готові і далі працювати в такому темпі. Нагороду від міста прийняв із вдячністю.

Юрій, завідувач травматологічного відділення однієї з міських лікарень: «Я медик, і моя робота – допомагати людям. І, звичайно, найкраща нагорода, коли пацієнт вийшов з твого відділення задоволений».

Знаки пошани лікарям будуть віддавати кожної сесії.

Борис Філатов, міський голова Дніпра: «Ми і далі будемо продовжувати цю практику. Кожної сесії ми будемо віддавати знаки пошани за те, що вони зараз працюють 24/7 для того, щоб допомагати нашим оборонцям та спасати їх здоров’я та життя».

На сесії нагороди отримали дванадцять фахівців.

Читайте також: Як у Дніпрі усуваються аварійні ситуації на водогоні

https://www.youtube.com/watch?v=ZaFV9LoWZLo