Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Надходження до бюджету Дніпра за паркування зросли майже вдвічі

У порівнянні з минулим роком, надходження до бюджету Дніпра за паркування зросли майже вдвічі. До бюджету міста надійшло понад 21 мільйон гривень збору за місця для паркування транспортних засобів. Тоді як за аналогічний період 2020-го ця сума була – 14 мільйонів.

Також у Дніпрі з початку нинішнього року встановлено дві з половиною тисячі антипаркувальних стовпчиків, з яких 214 – безкоштовні. На 85 локаціях нанесено спеціальну розмітку, яка забороняє паркування, зупинку чи стоянку авто. А також облаштовано 68 майданчиків для безкоштовного паркування.

Віталій Шаповал, заступник директора комунального підприємства «Транспортна інфраструктура міста» Дніпровської міськради: “За цей лише тільки рік принесли більш 21 мільйона до бюджету. У порівнянні з минулим роком, це більше у два рази, тому що, за моєю інформацією, у попередньому році надійшло близько 14 мільонів паркозбору. І ми на цьому не зупиняємося. Ми проводимо і будемо проводити у наступному році перевірки паркувальних маданчиків, спецільано обладнаних, які здійснюють паркувальну діяльність у нічний режим роботи та цілодобовий”.