Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Надавали ляпасів: на Дніпропетровщині через зйомки відео для соцмереж загинув чоловік

15 липня до поліції Нікополя надійшло повідомлення про госпіталізацію 27-річного місцевого мешканця. Чоловіка доставили до лікарні з травмою голови, внаслідок якої він помер.

У поліції з’ясували, що 13 липня у Нікополі двоє чоловіків випивали та переглядали відео у соцмережах. В одному з них люди давали ляпасів один одному. Друзі вирішили повторити експеримент. Та один з чоловіків не втримав рівновагу, вдарився головою об бетонну конструкцію та знепритомів. Отямившись – продовжив вживати алкоголь. Та за декілька днів чоловіка госпіталізували до лікарні, де він помер.

За вказаним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження, в рамках якого опрацювали покази свідків події та кваліфікували вказаний факт як вбивство через необережність.

21 липня за узгодженням з окружною прокуратурою зловмиснику повідомили про підозру за ч. 1 ст. 119 (вбивство через необережність) Кримінального кодексу України. Санкція статті від трьох до п’яти років позбавлення волі. Вирішується питання про обрання фігуранту запобіжного заходу.

Читайте також: На Дніпропетровщині пропонують за винагороду виявляти людей, які працюють на окупантів