Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Набережна на житломасиві Ломівський у Дніпрі: як виглядатиме та коли почнуть реконструкцію

Нещодавно міський голова Дніпра анонсував капітальний ремонт набережної на житловому масиві Ломівський. Цьому рішенню передувала ціла низка непростих, та часом конфліктних ситуацій. Зараз замість реконструкції Набережної на ж/м Перемога Дніпро отримує нову набережну в іншій частині міста. Що саме там з’явиться? Про це говорили у програмі «Твій вечір» на каналі ДніпроTV.

«Над цим проектом працює ціла команда.  Команда міського голови, яка об’єднує депутатів різних рівнів і різних політичних сил. Це депутати обласної ради, це депутати міської ради. Тому не дуже коректно говорити про якусь мою провідну роль, але у нас у кожного є своя функція», – заявив депутат Дніпровської міськради Олексій Безуглий.

Ось як має виглядати набережна після реконструкції

За словами мешканця житлового масиву Ломівський, голови громадської спілки «Наш дім» Сергія Іванченко, проект реконструкції перевершив його очікування. «Я будував кооперативний будинок ще в 1985 році, і нам обіцяли, що це буде «Дніпровська Венеція». І от скільки років пройшло і нарешті отой проект, який ми зараз побачили, він перевершив наші очікування», – сказав Сергій Іванченко.

Проект реконструкції місцеві мешканці вважають практичним. “Ми зустрічалися, коли минулого року сказали, що ми матимемо реконструкцію нашого масиву, і презентував її саме Борис Альбертович. І цього року ми вже зустрілися з депутатським корпусом. Була зустріч дуже конструктивна, нам показали проекти, був головний архітектор, були всі депутати, районної адміністрації, все пройшло дуже добре, усі були у захваті, дуже красиво, дуже практично”, – поділилася враженнями голова ОСББ по вул. Шолохова, 25 Наталя Зальоткіна.