Site icon Телеканал «ДніпроTV»

“На вечір 28 лютого ситуація у Дніпропетровській області не змінилася”, – Микола Лукашук

В області не зафіксовано атак російських військ. Водночас є декілька випадків оперативного реагування поліції. Так, у Кривому Розі правоохоронці затримали групу осіб, які знімали на відео позиції військових, розташування техніки і відправляли у месенджери на різні номери. Один із затриманих при собі мав набої, з якими прямував до військкомату. У Дніпрі сьогодні поліція затримала двох мародерів за крадіжку. Двоє чоловіків проникли до зачиненого магазину і викрали товар. Злодіїв передали до прокуратури. 

«На сьогодні сили поліції, Національної гвардії направлені на швидке відпрацювання можливих загроз. Тому можу запевнити мешканців області, що вони під захистом», – підкреслив голова Дніпропетровської обласної ради, заступник керівника ради оборони Дніпропетровської області Микола Лукашук.

За його словами, нині до лав територіальної оборони активно записуються не лише чоловіки, а й жінки: «Люди стоять у чергах, приходять вдень і вночі. Готові захищати свою Батьківщину. Водночас до обласної ради звернулися мисливці області, які також запропонували свою допомогу, маючи рушниці і набої. Порадили їм теж долучитися до територіальної оборони. Пишаємося справжніми патріотами!».