Site icon Телеканал «ДніпроTV»

На території полігону “Правобережний” у Дніпрі висадили нові дерева

Сьогодні, 22 квітня, Семенко Олег, директор департаменту екологічної політики Дніпровської міської ради, перевірив виконання доручення міського голови Бориса Філатова щодо озеленення міста у рамках загальноміської акції «Дніпро Квітучий».

Комплекс раціонального використання та зберігання побутових відходів «Правобережний» у Дніпрі – один із найсучасніших полігонів в регіоні. Тут зберігають тверді побутові відходи у спеціальних котлованах, дно та стінки яких ізольовані гідроізоляційними матеріалами. Це виключає забруднення ґрунту та ґрунтових вод.

Відсутність рослин на сміттєвих полігонах може сприяти деградації грунту та посиленню забруднення повітря. Тому в рамках загальноміської акції КП «ЕКО Дніпро» спільно з департаментом екологічної політики сьогодні продовжили висадку алеї: близько 20 листових та фруктових дерев. 

«Висаджуємо дерева по дорозі на четвертий пусковий комплекс, аби дерева були з лівої і з правої сторони. Алею продовжуємо вже 3 роки поспіль, все приживається»,- говорить директор КП «ЕКО Дніпро».

«Як бачимо, все, що висадили в минулі роки – прижилось. Продовжуємо працювати, аби через кілька років тут вже була повноцінна зелена алея»,- поділився Олег Семенко.

Читайте також: До лікарень Дніпра привезли допомогу від американських емігрантів