Site icon Телеканал «ДніпроTV»

На Січеславській Набережній у Дніпрі поміняють опори освітлення: інформація від Громадської ради

Як повідомив голова Громадської ради при міській раді Дніпра Геннадій Корбан, протягом доби отримано від жителів міста і оброблено 61 звернення. Вони надійшли, як на телеграм-канал, так і на пошту, а також на гарячу лінію Штабу Взаємодопомоги Громадської Ради.

Громадська рада продовжує збирати повідомлення дніпрян, аби міські служби могли якнайшвидше їх опрацьовувати.

Така увага з боку всіх гілок міської влади та служб мерії на чолі з Борисом Філатовим дозволяє швидко реагувати на повідомлення і оперативно допомагати дніпрянам.

Головне за день:

Триває масштабне прибирання міста за заявками містян. У п’ятницю була прибрана одна із заявлених дніпрянами адрес — провулок Універсальний.

«Дякуємо вам велике! Дуже приємно, що місто стає чистішим. І що швидко реагуєте на заявки. І що дорогою дім/робота тепер буде приємніше ходити щодня», — пише дніпрянка Наталія.

«Велика подяка за швидке прибирання біля нашого будинку, проспекту Гагаріна, 118. У четвер залишили заявку, а у п’ятницю передзвонила Ірина, пояснила ситуацію і цього ж дня прибрали більшу частину сміття. Щира подяка від мешканців будинку», – повідомляє дніпрянка Ольга.

До іншого. Світло:

Короткочасні відключення світла фіксувалися за адресами: вул. Висоцького, 4 (вночі на кілька хвилин) та Донецьке шосе, 7 (вночі на кілька хвилин);

– просп. Гагаріна, 124 (через відключення світла на кілька секунд увечері в п’ятницю відключилася насосна станція та зникла вода).

Вода:

– вулиці Новокримська, 7 – Академіка Янгеля, 7: на ділянці між будинками після ремонтних робіт спецтехніки залишились колії. КП «Дніпроводоканал» підсипле і розрівняє ґрунт за сприятливої сухої погоди.

Колодязі:

– Богдана Хмельницького, 42 – 44: відкритий колодязь. Найближчим часом КП «Дніпроводоканал» закриє.

ЖКГ:

– вул. Терещенківська, 25: просять зробити водовідведення. На жаль, це капітальне будівництво/капітальний ремонт, який на час дії воєнного стану забороняє фінансувати постанова Кабміну №590.

Транспорт:

Пустити маршрут №48К через житловий масив Ломівський пропонує дніпрянин Дмитро. Маршрут передбачається таким: Міська лікарня №20 – вулиця Широка – вулиця Передова – Донецьке шосе – ж/м Ломівський/Кам’янський – Кайдацький міст – Набережна Заводська – вулиця Пастера – площа Старомостова.

Таким чином автобус №48К стане альтернативою приміському маршруту №241, який зараз виконує не властиву йому функцію міських перевезень, і забере на себе роками накатаний пасажиропотік, – вважає Дмитро.

Транспортна інфраструктура:

– перехрестя Братів Трохимових – Вільямса: чи можливо встановити обмежувачі швидкості на перехресті вул. Братів Трофімових та вул. Вільямса? Зебра та знаки пішохідного переходу є, але за фактом машини не пропускають пішоходів та паркуються прямо на зебрі, – питає дніпрянка Вікторія;

– ж/м Тополя 3, біля АТБ: немає світла на зупинці громадського транспорту. «Потрібно встановити дві LED-лампи», – уточнює дніпрянин Андрій.

Вуличне освітлення:

– вул. Січеславська Набережна, 13-А, 14: опори освітлення в поганому стані, розгойдуються за сильного вітру. У Вас замінять 6 опор до 1 червня, роботи проведе КП «Міськсвітло».

Аварійні дерева:

– вул. Боброва, 28, мешканці дякують: «Аварійне дерево спиляли, дякую всім причетним» – пише дніпрянка Лілія;

– вул. Інженерна, 9, мешканці дякують: «Дякую за спиляння аварійного дерева. Все пройшло швидко та якісно», – повідомляє дніпрянка Ірина. «Дякую за видалений сухостій. Тепер від великої сухої тополі не буде небезпеки для багатьох людей, які гуляють у нас у дворі», – пише дніпрянка Ольга;

– вул. Фабрично-Заводська, 3-А: сухе дерево видалять найближчими днями.

Дороги:

– в’їзд на Краснополянський провулок: мешканці дякують за відновлення асфальту.

Заявки щодо комунальних проблем можна залишати за номерами Штабу взаємодопомоги Громадської ради (з понеділка по п’ятницю з 9 до 17 години):

(095) 816-39-11

(093) 261-32-25

(063) 402-79-56

(063) 681-61-82

(068) 638-28-48

Телеграм-канал голови Громадської ради Геннадія Корбана приймає заявки цілодобово. Залишити їх можна у коментарях

Читайте також: Снаряд у Дніпрі та масові “замінування”: надзвичайні події в місті за останню добу