Site icon Телеканал «ДніпроTV»

На проспекті Миру оновлюють зупинки громадського транспорту

На проспекті Миру проводять роботи з відновлення зупинок громадського транспорту. Це лише одна з багатьох ініціатив, які спрямовані на покращення інфраструктури міста. 

Олексій Орєшин, провідний інженер КП «Транспортна інфраструктура міста»: «Ми зараз знаходимось на проспекті Миру, де проводимо поточний ремонт зупинок громадського транспорту в комплексі з ремонтом усього проспекту Миру».

Кожен крок ремонту – це кращі умови для громадян. На зупинках встановлять антипаркувальні стовпчики та скляний навіс, а також вкладуть тактильну плитку та зроблять пандуси. Подібні зупинки в місті встановлюють на декількох локаціях.

Олексій Орєшин, провідний інженер КП «Транспортна інфраструктура міста»: «За рік було встановлено сім зупинок громадського транспорту. Плануємо ще встановити двадцять одну, включаючи ці. Паралельно у нас ведуться роботи ще на вулиці Гомельській. Там встановлюється одна зупинка громадського транспорту такого ж типу – трамвайна зупинка».

Та скільки ж будуть тривати роботи?

Олексій Орєшин, провідний інженер КП «Транспортна інфраструктура міста»: «Плануємо закінчити роботи до Дня міста, але там як уже вийде. Ну, загалом десь місяць».

Тож нові зупинки вже незабаром чекають пасажирів.

Читайте також: У Дніпрі перевірили, як тривають ремонти дитячих та спортивних майданчиків