Site icon Телеканал «ДніпроTV»

На Куп’янському напрямку загинув криворіжець Сергій Пехтерев

12 листопада під час виконання службового обов’язку, внаслідок мінометного обстрілу, загинув криворізький воїн Сергій Пехтерев. Захисник боронив Україну на Куп’янському напрямку. Про це повідомляє пресслужба АТ “Кривбасзалізрудком”.

Сергій після закінчення школи працевлаштувався в Північний гірничо-збагачувальний комбінат в залізничний цех №4 слюсарем рухомого складу.

Зазначається, що Сергій трудився на різних дільницях шахти — №10, №5, №9, де здійснювалися нарізні роботи. За цей час проявив себе професіоналом обраної справи, сумлінним та відповідальним робітником.

7 грудня 2022 року, під час повномасштабної агресії росії проти України, Сергія Пехтерева було призвано до лав Збройних сил України як вже досвідченого воїна.

«Мав люблячу родину, тому понад усе прагнув захистити її від російського агресора. Це давало йому сили служити й захищати український народ», — йдеться на сайті.

Сергій був стрільцем-снайпером 3-го механізованого відділення 1-го механізованого взводу 1-ої механізованої роти 1-го механізованого батальйону військової частини А4698.

12 листопада внаслідок мінометного обстрілу в районі населеного пункту Іванівка Куп’янського району Харківської області він загинув.

Без чоловіка залишилася дружина Тетяна Вікторівна, без батька — донька Юлія та син Іван.

Читайте також: На війні з окупантами загинув старший солдат Ігор Бацура з Новомосковська