Site icon Телеканал «ДніпроTV»

На Донеччині загинув 56-річний Федір Пасєчнік із Жовтих Вод

11 грудня під час виконання бойового завдання у Бахмутському районі Донецької області загинув 56-річний жовтоводець Федір Пасєчнік. У захисника залишилися дружина та двоє дітей. Про загибель воїна повідомили у Жовтоводській міській раді.

Федір народився 13 серпня 1967 року у Жовтих Водах. Профтехосвіту здобув у ПТУ-35, будучи юнаком відслужив у армії.

Трудовий шлях розпочав на заводі “Електрон”. Працював ще на декількох підприємствах на посаді електромонтажника найвищого розряду.

На захист України став 5 березня 2022 року. Попри проблеми зі здоров’ям, не чекаючи повістки, прийшов до військкомату. Декілька місяців служив у роті охорони ТЦК та СП, а 9 травня відправився на передову. Воював на “нулі”, був кулеметником стрілецького відділення.

Був нагороджений медаллю “За військову службу Україні”. Загинув жовтоводець 11 грудня під час виконання бойового завдання у населеному пункті Спірне Бахмутського району Донецької області.

“Рідні та близькі Федора розповідають, що він був веселим, щирим, порядним, доброзичливим, справжнім другом та сім’янином. Ніколи не боявся труднощів та життєвих негараздів, не шукав легких шляхів. Боронячи Україну, показав себе, як мужній, сміливий, відважний воїн, котрий не боявся ризикувати та працювати впритул до ворога”, – йдеться у повідомленні.

Читайте також: Під час виконання бойового завдання загинув військовий Іван Пацкан із Дніпропетровської області