Site icon Телеканал «ДніпроTV»

На Дніпропетровщині затримали державного експерта, що вимагав 240 тис грн за акт протипожежної безпеки  

За вимагання хабара за складання та видачу акта про усунення порушень протипожежної безпеки на базі відпочинку прокуратура Дніпропетровської області затримала головного державного експерта. Про це повідомляє пресслужба Дніпропетровської обласної прокуратури.

«За процесуального керівництва прокурорів Дніпропетровської обласної прокуратури затримано та повідомлено про підозру головному державному експерту одного з Державних інститутів м. Дніпра за фактом одержання неправомірної вигоди (ч. 3 ст. 368 КК України)», – йдеться у повіддомленні.

За даними слідства, експерт за попередньою змовою з посадовими особами ДСНС вимагав від представника приватного підприємства неправомірну вигоду за складання та видачу акта про усунення порушень протипожежної безпеки на базі відпочинку.

Чоловіка було затримано у порядку ст. 208 КПК України під час одержання хабара у сумі 240 тис грн.

«Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюють слідчі слідчого управління ГУНП в Дніпропетровській області, оперативний супровід – УСР в Дніпропетровській області ДСР Нацполіції України», – повідомляє пресслужба.

Читайте також: Ворог гатить по Синельниківському району зенітними ракетами через брак високоточних боєприпасів: оцінка військових.