Site icon Телеканал «ДніпроTV»

На Дніпропетровщині за добу затримали чотирьох диверсантів

За 22 березня на Дніпропетровщині затримано чотирьох осіб, які можуть бути російськими інформаторами. Про це повідомляє пресслужба Національної поліції Дніпропетровської області.

Два чоловіки та дві жінки можуть бути причетні до збору інформації та передачі даних російським спецслужбам. Після затримання їх доправили до Служби безпеки України для встановлення всіх обставин.

На території Павлограду біля промислового підприємства затримано місцевого мешканця, в телефоні якого виявлені фотознімки інфраструктури заводу. У Павлоградському районі у пасажирки автомобіля «Mazda» в мобільному телефоні виявлено відеозапис блокпосту та переписки з абонентами з рф.

В смт. Покровка та у Дніпрі поліція затримала двох осіб, які вели проросійську агітацію та можуть бути причетні до пособництва ворогу.

Поліція Дніпропетровської області нагадує, що у період воєнного часу заборонено фотографувати та знімати на відео будь-які стратегічні об’єкти, які можуть стати мішенню для ворожих атак. Це будівлі органів влади, мости, заводи, блокпости, залізничні станції та інші об’єкти.