Site icon Телеканал «ДніпроTV»

На Дніпропетровщині з настанням холодів збільшилася кількість постраждалих у пожежах 

Зі зниженням температури рятувальники Дніпропетровщини фіксують різке збільшення кількості загиблих та постраждалих внаслідок пожеж у житловому секторі. Лише за минулу добу в області пожежах загинули двоє дорослих та дитина, ще троє постраждали, повідомляють у ДСНС.

Так, у селі Знаменівка Новомосковського району зайнявся житловий будинок. Ліквідуючи пожежу, вогнеборці виявили всередині помешкання тіла двох загиблих чоловіків, 1958 та 1984 років народження. 

У Нікополі всередині приватного будинку на вулиці Гетьмана Сагайдачного виникла пожежа – горіло домашнє майно на площі 20 м² . Чоловік, 1965 року народження, отримав отруєння продуктами горіння, проте від госпіталізації відмовився.

У Марганці також загорівся приватний будинок. В кімнаті горіло домашнє майно на площі 40 кв.м. Під час пожежі чоловік, 1980 року народження, отруївся димом, а також отримав опіки обличчя та обох кистей. Його шпиталізували.

У Кривому Розі загорілася квартира у дев’ятиповерхівці. Всередині помешкання пожежники виявили жінку та маленьку дитину, які вже були без свідомості. Їх винесли із задимленої оселі та передали до рук співробітників екстреної медичної допомоги. На жаль, врятувати 4-річну дівчинку не вдалось. Жінка, 1957 року народження, перебуває у лікарні. 

Рятувальники закликають мешканців області не нехтувати правилами пожежної безпеки.

Читайте також: