Site icon Телеканал «ДніпроTV»

На Дніпропетровщині виписали 42 постраждалих від обстрілу вокзала в Краматорську

З лікарень Дніпропетровщини вже виписали 42 пацієнти, які постраждали від ворожої ракетної атаки на Краматорському залізничному вокзалі. 35 людей перевели до медзакладів в західних областях. Про це повідомили у Дніпропетровській обласній військовій адміністрації.

Всього лікарні Дніпропетровщини прийняли більше сотні постраждалих від ракетного удару по вокзалу, багато з них із тяжкими травмами. Наразі на лікуванні в області залишаються 19 пацієнтів з Краматорська. Серед них – 2 дітей.

Серед постраждалих від ракетної атаки – 20-річний Стас. Хлопець працював баристою та 8 квітня намагався з друзями евакуюватися. Маму з братом та сестрою Стас за декілька днів до вибуху відправив у безпечне місце. Сам не встиг – попав під ракетний удар.

«Нас було четверо. Сиділи на лаві біля перону. Чекали на потяг. Їхати планували до Ужгорода. З нас усіх лише мене зачепило. Серйозно поранило руку. Багато людей, які були поряд загинули. Нам просто пощастило, що вижили», – розповів Стас.

Хлопець додав, що разом з ним був і домашній улюбленець – лабрадор Чарлі. Господар не зміг покинутивдома його – доброго та відданого пса. Нині собакою опікуються друзі.

На хлопця чекає довгий період відновлення руки. Ще одна операція та реабілітація.

Читайте також: В Україні почав курсувати евакуаційний медпотяг