Site icon Телеканал «ДніпроTV»

На Дніпропетровщині ввели в обіг особливу марку — 13-ту за час повномасштабної війни

Урочисте погашення. На Дніпропетровщині ввели в обіг марку, присвячену працівникам критичної інфраструктури. Герої поза кадром, саме ті, хто захищає світло, тепло та зв’язок кожного українця. 

У Головпоштамті в Дніпрі відбулося урочисте спецпогашення нової марки.

Олександр Санжара, секретар Дніпровської міськради: «Ми маємо разом ці труднощі подолати і перемогти. І ми розуміємо, що робота кожного енергетика, працівника комунальної сфери, наші воїни, наші лікарі, наші вчителі — всі разом ми переможемо».

На одному аркуші 5 марок. На кожній зображені бійці невидимого фронту — звичайні робітники та комунальники.

Володимир Орлов, перший заступник голови Дніпропетровської ОВА: «Це люди, які відразу після надзвичайних ситуацій, працівники служби з надзвичайних ситуацій, приїздять на місця прильотів, на місця аварій, і роблять все для того, щоб ми не залишались з вами без наших, скажімо, потреб».

Марка незвичайна. Під дією ультрафіолету зображення яскраво сяє у темряві.

Антон Ізотов, директор Дніпропетровської дирекції АТ «Укрпошта»: «Це зроблено символічно. На честь наших воїнів світла, так. Які нас захищають в таку темряву».

Тираж марки – 300 тисяч одиниць. Разом з нею випустили спеціальний художній конверт і листівку. Придбати весь комплект можна у відділеннях Укрпошти або онлайн.