Site icon Телеканал «ДніпроTV»

На Дніпропетровщині відкрили 76 кримінальних проваджень за підробки ПЛР-тестів та довідок про вакцинацію

Упродовж минулого тижня поліцейські Дніпропетровщини перевірили майже 4 тисячі об’єктів на дотримання карантинних обмежень. Про це повідомляє ГУНП в Дніпропетровській області. 
 
З метою контролю за дотриманням на території Дніпропетровської області протиепідемичних заходів щоденно працює 75 рейдових груп у складі поліцейських, представників Держпродспоживслужби, та Укртрансбезпеки.
 
Так, з початку карантинних обмежень правоохоронцями було здійснено більше 4 тисяч перевірок регулярних та нерегулярних пасажирських перевезень міжобласного значення за наявності у водіїв, пасажирів, документу про вакцинацію, відповідного сертифікату або негативного результату тестування на COVID-19 або експрес-тесту на визначення антигену, з яких: на залізничному транспорті – 820, на автомобільному транспорті – 3102 та на авіатранспорті – 120. Складено 24 адміністративних протоколи за ч. 1 ст. 44-3 КУпАП за фактами виявлених порушень під час перевезень пасажирів автобусами.
 
Відкрито 76 кримінальних проваджень за фактами підробки результатів ПЛР-тестів, довідок про щеплення від COVID-19, міжнародних свідоцтв про вакцинацію та COVID-сертифікатів. Дев’ять проваджень вже направлено до суду.
 
Читайте також: Що робити дніпрянам, якщо є заборгованість за комунальні послуги?