Site icon Телеканал «ДніпроTV»

На Дніпропетровщині триває набір до штурмових бригад «Гвардії наступу»

Час повертати своє. В ЦНАПах України продовжують набирати добровольців в сформовані МВС бригади «Гвардії наступу». Запрошують всіх, хто має бажання відвойовувати території України та наближати нашу спільну перемогу.

Набір до штурмових бригад «Гвардії наступу» у розпалі. Дніпрянка Анна анкету вже подала. Вона впевнена, захищати свою країну – обов’язок не лише чоловіків.

Анна, дніпрянка: «Ми маємо рівні можливості, кожен на своєму фронті. Розумієте, жінка може бути корисною, де чоловік не потрібен. З приводу бригади я остаточно не визначилася. Скоріше за все, піду до підрозділу «Кара-Даг». Дуже вже хочеться до Криму».

Голова медичної комісії Інна наголосила, що лікарський огляд кандидатів – обов’язковий. Добровольців обстежують терапевт, отоларинголог, хірург, офтальмолог, дерматолог, психолог, невропатолог.

Інна Сергіївна, голова медичної комісії: «Ми усвідомлюємо свою відповідальність за стан здоров’я майбутніх кандидатів до штурмових бригад, тому лікарі дуже пильнують стан їхнього здоров’я».

Записатися до лав штурмових підрозділів добровольці з Дніпропетровщини можуть онлайн або через ЦНАП.

Володимир Орлов, перший заступник начальника Дніпропетровської ОВА: «Формуємо 8 штурмових бригад МВС, гвардійці зі Збройними силами України будуть захищати нашу землю і будуть гнати нашого ворога пліч-о-пліч».

Фінальний етап, після медкомісії та спеціального тесту з фізичної підготовки, – навчання на полігоні.

Читайте також: Микола Лукашук: безпекова ситуація на Дніпропетровщині