Site icon Телеканал «ДніпроTV»

На Дніпропетровщині розпочато розслідування за фактом чергових обстрілів Нікопольського району російськими військами

ЗС рф вкотре обстріляли Нікопольський район на Дніпропетровщині – прокуратура розпочала розслідування. Про це повідомляє пресслужба Дніпропетровської обласної прокуратури.

“За процесуального керівництва Нікопольської окружної прокуратури здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України)”, – йдеться у повідомленні.

За даними слідства, в ніч на 30 серпня 2022 року російські військові вкотре обстріляли зі ствольної артилерії м.Нікополь. Внаслідок ворожої атаки пошкоджено автовокзал, дитячу бібліотеку, кафе, магазини, приміщення церкви, лінії електропередач. Постраждалих серед мирного населення немає.

Також окупанти здійснили артилерійський обстріл Червоногригорівської громади. У с. Кам’янське отримала поранення жінка. Зазнали значних пошкоджень приватні будинки, господарчі споруди, газопровід та лінії електропередач.

На місці подій працюють прокурори, слідчі поліції, експерти.

У пресслужбі Дніпропетровської обласної прокуратури повідомили, що будь-які військові об’єкти на даній території відсутні.