Site icon Телеканал «ДніпроTV»

На Дніпропетровщині перерізали горло герою скандального ток-шоу

Герой програми “Говорить Україна”, житель Дніпропетровщини, знайдений з перерізаним горлом на другий день після виходу програми в ефір.

13 липня на мосту, що з’єднує Шульгівку і хутір Судівка, був знайдений з перерізаним горлом Олександр Мироненко – біологічний батько 3-х річної дівчинки, яка була місяць тому забита до півсмерті. Про це повідомив на своїй сторінці в фейсбук місцевий житель Віктор Зезюлін.

Напередодні трагедії, 12 липня 2021 о 20.10 на каналі ТРК “Україна” в програмі “Говорить Україна” вийшов сюжет про доньку Олександра, яка була побита до коми. В знущаннях над дитиною підозрюють колишню дружину Олександра – мати постраждалої дівчинки, а також її цивільного чоловіка. На даний момент, повідомляє телеграмканал КАМЕНЬ NEWS з посиланням на слова очевидців, Петриківська поліція висуває  версію – самогубство. Нібито Олександр сам собі перерізав горло. Односельці ж думають, що можливим імовірним вбивцею Олександра Мироненка може бути співмешканець цивільної дружини. Наша знімальна група працює на місті події, подробиці – згодом.

14 липня ховають Олександра на місцевому Шульгівському цвинтарі. За іронією долі, мешкав він на сусідній вулиці.

Читайте також: У Бердянську поліцейські затримали двох мешканців Дніпропетровщини за вчинення хуліганських дій