Site icon Телеканал «ДніпроTV»

На Дніпропетровщині наркоторговці вбили та залили бетоном спільника

Підозрювані у злочині – члени злочинної групи, які займалися виготовленням та збутом наркотиків на території Нікопольського району. Зараз вони поміщені під варту за підозрою у збуті наркотиків та створенні злочинної організації, — поліція.

В ході досудового розслідування кримінального провадження за фактами наркозбуту, поліцейські з’ясували, що один із членів групи безвісно зник кілька місяців тому – 16 червня чоловік пішов з дому та не повернувся. За версією слідства, 25-річний житель Марганця міг стати жертвою злочину.

Після отримання результатів судово-медичні експертизи, опитування свідків та проведення низки інших слідчих заходів поліцейські встановили, що чоловіка вбили його «товариші» по наркобізнесу.

За даними слідства, у червні цього року на території гаражного кооперативу між підозрюваними та їхнім знайомим виникла сутичка на ґрунті неприязних відносин.

Під час конфлікту вони нанесли потерпілому множинні удари кулаками, дерев’яними палицями, молотками по тілу та голові. Від отриманих тілесних ушкоджень потерпілий помер на місці події.

Щоб приховати сліди злочину тіло загиблого закопали у гаражі та залили бетоном.

9 жовтня двом жителям Марганця вручили повідомлення про підозру за п. 12 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство, вчинене за попередньою змовою групою осіб).

Читайте також: Прикидався рятувальником, щоб коригувати ворожі удари по Одесі: СБУ викрила агента рф