Site icon Телеканал «ДніпроTV»

На Дніпропетровщині ліквідовують наслідки негоди 

Внаслідок погіршення погодних умов на території області, сьогодні рятувальники залучались до надання допомоги населенню та комунальним службам в розпилюванні та прибиранні дерев, повалених сильними поривами вітру.

Так, об 11:00 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що на автошляху М-04 Знам’янка–Луганськ–Ізварине, поблизу села Новоселівка Новомосковського району, дерево впало на проїжджу частину дороги та перегородило рух транспорту.

Об 11:50 надійшло повідомлення про падіння дерева на проїжджу частину дороги на вулиці Володимира Антоновича у Центральному районі Дніпра.

У селі Богданівка Синельниківського району два дерева впали на автошлях Т-0401 Дніпро–Запоріжжя. У цьому ж районі, у місті Першотравенськ на вулиці Шкільній, дерево впало біля будинку та пошкодило дроти електроопори.

О 13:32 на вулиці Центральній в місті Апостолове Криворізького району два дерева впали на дорогу та перекрили транспортний рух.

В обласному центрі на вулиці Каруни (Амур-Нижньодніпровський район) також два дерева впали на проїжджу частину дороги.

У Нікопольському районі в місті Покров на вулиці Севастопольській дерево впало на навіс магазину та перегородило проїжджу частину дороги.

Рятувальники за допомогою бензопил розпиляли та прибрали повалені дерева. Роботи з ліквідації наслідків негоди тривають.

Читайте також: Дніпро врятован від затоплень: черговий по місту перевірив, як йдуть роботи з ремонту колектору