Site icon Телеканал «ДніпроTV»

На Дніпропетровщині 5-й день тривають пошуки 6-річного хлопчика

До пошуків 6-річного Василя Подкуйко долучилися водолази та рятувальники ДСНС. Сьогодні, 11 липня буде проведено обстеження та перевірка колодязів, ям та акваторії річки у Царичанському районі. Про це повідомляють у ГУ Національної поліції в Дніпропетровській області.

Наразі місце перебування хлопчика невідомо. За фактом безвісного зникнення дитини в поліції відкрито кримінальне провадження. Досудове розслідування триває.

Вчора, 10 липня до пошуків 6-річного Василя Подкуйка, який пропав у селі Проточі Царичанського району 7 липня, долучився Павлоградський пошуково-рятувальний кінологічний загін «Антарєс» з собаками – універсалами (пошук людських тіл та останків та пошук живих людей в умовах природного середовища та техногенного завалу). Про це повідомила його керівниця Лариси Борисенко. Нажаль, дитина не знайдена.

Раніше, 9 липня волонтери організації «Поиск пропавших детей» повідомили про зупинення пошукових робіт через виявлення нових обставин. З’явилася інформація, що дитину нібито знайшли мертвою. Поліція цю інформацію не підтвердила. Тож пошуки зниклого продовжуються.

Пошуковці перевіряють всі найскладніші та специфічні локації.

На протязі всього часу працюють також місцеві активісти.

Операція проходить під повною координацією та у постійному супроводі поліції.

Якщо у когось є будь-яка інформація про місцезнаходження Василя, звертайтесь на лінію «102» або за номерами: +380509410476, +380681030015.