Site icon Телеканал «ДніпроTV»

На бульварі Слави пройшов суботник #Чистий_Дніпро та #Дніпро_квітучий: як це було

У Дніпрі триває загальноміська акція #ЧистийДніпро та #Дніпро_квітучий, в рамках якої дніпряни активно виходять на толоки.  Цього разу лад у своїх дворах наводили мешканці будинків на бульварі Слави. 

«Такі суботники в нас проходять регулярно – весною, влітку – прибираємо, потім вивозимо сміття. Як адміністрація ми допомагаємо матеріалами, привозимо зелені насадження», – розповів голова Соборної адміністрації ДМР Володимир Федоренко.

Прибрали, обрізали кущі та висадили квіти. Про роботу на толоці розповідає мешканка будинку по бульвару Слави пані Тетяна: «Хочеться жити в красивому місті, щоб у дворі було прибрано, охайно. Це гріє душу. Дуже тішить, що молодь теж підтягнулась до цієї ініціативи, вийшли на суботник. Думаю, в нас буде найгарніший двір». 

На суботник пані Тетяна прийшла разом зі своїм сином Сергієм. Хлопець каже, що допомагав з розголосом заходу: «Я телефонував, писав знайомим, щоб прийшло більше людей. Вважаю, що такі заходи потрібні, окрім нас цього ніхто не зробить», – додав Сергій. 

Поруч з Тетяною та Сергієм трудиться пані Світлана. За її словами, прийшла, бо квіти, спілкування та чистота в дворі підіймають настрій: «Незважаючи на війну, продовжуємо жити, будувати нашу країну, не опускаємо руки. Робимо все, щоб поруч було гарно».

Читайте також: Ремонти та обслуговування дрезин: що роблять у метрополітені Дніпра після закінчення руху поїздів.