Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Микола Лукашук: «Ворог не пройде, оборона області – надійна»  

Про ситуацію на Дніпропетровщині розпові в етері телемарафону «Інформоборона» на телеканалі ДніпроTV голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук.

«Ситуація в області повністю контрольована, наскільки це можливо в умовах війни. Є запаси ліків, продуктів, вся критична інфраструктура працює, всі заклади медицини працюють. Тож хвилюватися нема про що», – запевнив очільник ДОР.

Він розповів, що разом з Валентином Резніченком вони здійснили робочу поїздку до Кривого Рогу та району, де зустрілись з представниками громад.

«Однією з найбільш постраждалих є Зеленодольська громада. Тут зруйновано, або часткова зруйновано 300 квартир, практично повністю зруйновано 1500 приватних будинків. Всі бажаючи мають змогу виїхати до Кривого Рогу. Головне, що налагоджена логістика. Все, що необхідно, доставляють, і ще раз хочу підкреслити, що за кордонами області уважно стежать. Ворог не пройде, оборона надійна», – зазначив Микола Лукашук.

Також він спростував всі фейки про те, що буцімто у водоймах регіону є холера, та розповів, скільки надпотужних підприємств області працюють.

Читайте також: “Ворога треба відкинути” – Геннадій Корбан.