Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Борис Філатов нагородив медалями «Захиснику Вітчизни» бійців ССО з Дніпра 

Найвища нагорода міста. 25 квітня міський голова Дніпра Борис Філатов нагородив захисників та захисниць Сил спеціальних операцій. П’ятнадцятьом бійцям вручили пам’ятні медалі «Захиснику Вітчизни». Всі вони неодноразово давали відсіч російським загарбникам на передовій — особливо під час пекельних боїв за Бахмут.

П’ятнадцять бійців Сил спеціальних операцій отримали найвищі нагороди від міського голови Дніпра Бориса Філатова. Дніпровським захисникам та захисницям вручили пам’ятні медалі «Захиснику Вітчизни». Всі вони тримали оборону в найгарячіших точках українських фронтів.

Борис Філатов, міський голова Дніпра: «Вони дійсно герої. Я хотів би окремо підкреслити, що всі ці хлопці та дівчата, яких сьогодні ми нагородили, вони всі — дніпряни. Усі — наші земляки. Тому для нас дуже велика честь — нагородити їх сьогодні від територіальної громади, не лише від міського голови. Ми також запропонували нашу допомогу, бо Дніпро щодня, щотижня допомагає». 

Військовий з позивним «Семен» до повномасштабної війни був металургом. З початком повномасштабного вторгнення вступив до лав «Варти Дніпра». Чоловік каже: є за що боротися та кого захищати.

«Семен» віськовослужбовець: «Під час боїв ми всі тримаємося разом. Думаємо один за одного, кожен за кожного. Після цього вже приходить розуміння, що є родина, є близькі люди — є щось на цьому світі, що тримає. А так ми один за одного. Тож все буде добре, все буде Україна. Перемога за нами!»

Під час офіційної церемонії бійці вручили міському голові шеврон підрозділу та годинник з емблемою ССО.

Читайте також: У Дніпрі провели інформаційну акцію щодо запобігання домашньому насильству