Site icon Телеканал «ДніпроTV»

MUZVAR AWARDS: у Києві нагородили представників українського шоу-бізнесу

У столиці днями відбулась церемонія нагородження незалежною музичною премією МУЗВАР 2023. У Жовтневому палаці зібралися численні представники українського шоу-бізнесу. Про перемоги у номінаціях та закулісні цікавинки — далі…

Червона доріжка, спалахи фотокамер та урочисте нагородження. У Києві премією MUZVAR awards відзначили найяскравіших представників українського шоу-бізу. Серед переможців у 14 номінаціях – Іван Клименко, quest pistols, ЯкТак, та інші.

Співачка Джамала отримала не одну, а дві нагороди – в номінаціях «Музичний Діджитал спадок» та за внесок у музичну індустрію. З початку повномасштабного вторгнення вона зібрала на світових благодійних виступах близько 100 млн доларів на потреби України.

Джамала, співачка: «Я дуже вдячна, за те, що сьогодні я маю взагалі можливість бути номінованою, творити, незважаючи ні на що. Я хочу, щоб ви знали, що плекаючи свою культуру, ми зберігаємо самих себе навічно».

Ця музична премія стала першою великою подією під час повномасштабного вторгнення. Спеціальними посмертними нагородами відзначили запорізьких вуличних музиканток Світлану Сємєйкіну та Христину Спіцину, яких 9 серпня 23 року вбила російська ракета. Нагороди отримали родичі загиблих, зал вшанував пам’ять про дівчат хвилиною оплесків.
Яка гучна подія без скандалів? Співак Меловін прийшов на червоний хідник в образі свині у діловому костюмі. В руках – плакат з написом «Дайте гроші на ЗСУ, не вистачає на віллу». Цим жестом артист висміяв чиновників, які обкрадають населення нашої держави під час війни.

Ексклюзивно для ДніпроTV співак прокоментував свій жест: «Насамперед — це нагадування нам, українцям, нагадування про те, що відбувається в країні під час війни. Чому саме образ свині? Ні в якому разі не хочу образити свиней. Але, на мій погляд, це найвдаліша метафора, яка характеризує сучасного депутата, який під час війни займається розкраданням бюджетів, гуманітарної допомоги. Займається лише своїми інтересами, а не інтересами держави».

Церемонія тривала 5 годин. Номінанти в категоріях «Найкращі нові імена» в чотирьох музичних жанрах отримали по 100 тисяч гривень зі спеціального фонду на розвиток української музики.

Читайте також: У Дніпрі затримали жінку, яка переправляла ухилянтів за кордон — прокуратура