Site icon Телеканал «ДніпроTV»

«Можна проводити лекції, тренінги та майстер-класи»: в Дніпрі у «Шиннику» облаштували сучасний освітній простір ArtHub

У Дніпрі в «Шиннику» облаштували сучасний освітній простір ArtHub. В ньому є зручні парти та проектор. Тож він стане ідеальним місцем для проведення різноманітних занять, лекцій та майстер-класів. Проінспектувати якість виконаних робіт завітав черговий по місту Євген Хорошилов.

«Це нова територія та нові можливості для “Шинника”. Тепер тут можна проводити заходи на 50-60 осіб, як-то тренінги, мотиваційні заходи, лекції тощо. Зроблено сучасний ремонт, встановлені нові меблі, працює wi-fi, є проєкційний екран. Цей проєкт ми зробили в комплексі з повною заміною сантехніки на першому поверсі. Санвузли обладнані в тому числі і для людей з інвалідністю», – зазначив заступник директора департаменту – начальник управління культури департаменту гуманітарної політики ДМР Євген Хорошилов.

«Було замінено все – від стін до вимикачів та сантехніки. Приміщення вимагало значного оновлення, було морально та фізично застарілим. Зараз все гарно та зручно», – розповів Андрій Шатіро, головний інженер КЗК «АРТТЕРИТОРІЯ» ДМР.

Читайте також: Вчорашня атака на енергетичну інфраструктуру Кривого Рогу була однією із найбільш масованих за рік, — Укренерго