Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Молодих митців Дніпропетровщини запрошують представити свої роботи на обласній виставці

Митців Дніпропетровщини до 35 років запрошують долучитися до творчого проєкту «Dnipropetrovsk Region Art Fest». Та представити свої найкращі роботи на виставці у дніпровському музеї українського живопису. Заявки прийматимуть до 18 лютого. Про це повідомили у Дніпропетровській облдержадміністрації.

«На Дніпропетровщині багато талановитих людей. Запрошуємо тих хто займається образотворчим мистецтвом, долучитися до створення нової експозиції у дніпровському музеї українського живопису. Взяти участь у проєкті можуть як професійні художники, так і аматори», – сказала начальниця управління культури, туризму, національностей та релігій Дніпропетровської ОДА Наталія Першина.

Долучитися до участі у відборі запрошують митців до 35 років з усіх куточків Дніпропетровщини. Організатори чекають на роботи з різних видів мистецтва – скульптура, графіка, живопис.

Світлини слід надіслати на електронну пошту museum.ua.painting@gmail.com. Комісія обере до 5 найкращих мистецьких творів від кожного автора – їх представлять на виставці у дніпровському музеї українського живопису.

Читайте також: У Дніпрі відкрилася виставка відомого французького фотографа Фредеріка Шобена