Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Молодь Дніпропетровщини, яка впливає на майбутнє: Forbes підготував новий рейтинг «30 до 30»

Втретє сайт Forbes склав національний список «30 до 30». Цього разу він має назву «Обличчя майбутнього» і до нього потрапили одразу два представники з Дніпропетровщини.

Ігор Лаченков

23-річний автор Telegram-каналу «Лачен пише», який зібрав 96 млн грн на «Байрактари». Загалом блогер залучив на потреби української армії понад 113 млн грн.

Анна Чернявська

28-річна вчителька української мови та літератури у школі №3 Вільногірська. Співзасновниця громадянської організації «Не цькуй», яка бореться з булінгом. 

На її уроках, як пише Forbes, наголоси вчать, переглядаючи відео в TikTok, а до контрольних готуються за тестами в Instagram-сторіз, які робить Чернявська. У 2020 році вона потрапила до рейтингу Top 50 Global Teacher Prize Ukraine – національної премії для вчителів.

Нагадаємо, що суть проєкту «30 до 30» – знайти та показати суспільству молодих людей, які впливатимуть на майбутнє.

«У цьогорічній тридцятці ті, хто захищає нас сьогодні й здобуватиме перемогу завтра, ті, хто будуватиме нову Україну після перемоги. Саме вони – вірогідні творці нової української економіки, освіти та архітектури, вони розширюватимуть межі вітчизняного культурного простору», – пояснили у виданні, яке склало рейтинг прогресивної молоді.