Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Молодь Дніпра вражає: гурт «Monkey Shock Band» наближає перемогу своєю творчістю

Гурт «Monkey Shock Band» — перший учасник проєкту «Молодь Дніпра Вражає». Історії молодих дніпрян чи переселенців, які наближають нашу перемогу, увійдуть до збірки. В ній розповідатимуть про активних та креативних дівчат і хлопців. Перший у списку — гурт «Monkey Shock Band». 

Гурт «Monkey Shock Band» існує з 2016 року. До повномасштабного вторгнення хлопці самостійно зняли та випустили фільм «Ілюзія». Вийшов він на MEGOGO та отримав нагороди в країнах Азії та Європи.

Сергій Красавін, фронтмен та продюсер гурту «Monkey Shock Band»: «Фільм про те, як наш неіснуючий гітарист вплутується в авантюру з героїнею. Вона вся із себе, крутиться у колі колцентрів. І наш герой, щоб якось допомогти і собі, і групі, вплутується в авантюру. Йому треба за один день та одну ніч виправити все, що він накоїв».

Музиканти завжди експериментують з новими жанрами.

Сергій, піаніст гурту «Monkey Shock Band»: «Сергій читає реп, але інструментал у нас підходить як і під класичний, десь роковий, десь ще якийсь інший стиль. Тому це якийсь інший стиль. Тому, який саме жанр у нас — я не знаю».

З початком повномасштабного вторгнення хлопці не зупинили свою діяльність. Вони повністю відмовились від російської мови в піснях та почали створювати український контент.

Сергій Красавін, фронтмен та продюсер гурту: «Нас п’ять в гурті. За 20,21,22-й ми встигли записати і випустити альбом під назвою «22». На жаль, нам довелося його видалити з усіх майданчиків, тому що він був російськомовним».

Команда зіграла два концерти на фестивалі «Блюз за Україну» та зібрала понад 12 000 гривень військовим.

Сергій, піаніст гурту: «Насправді дуже круто, коли ти виходиш на сцену і організатори оголошують, що йде збір. Йде така ситуація, всі розуміють, яка в нас проблема в країні, і всі, як одне ціле, об’єднується навколо однієї проблеми. І глядачі, і музиканти розуміють, що вони роблять тут, який результат може дати їх праця».

У вересні гурт випустив сингл «Ехо». Він про те, як солдат з війни повертається додому.

Сергій Красавін, фронтмен та продюсер гурту: «Самий такий момент, коли мені мої знайомі з ТрО, добробату, казали, що нашу пісню слухають в окопах. І я так: «Та ну, хлопці, ми ж не «БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ», які є усюди». Але все одно прикольно».

Зараз хлопці працюють над новим альбомом «Monkey See Monkey DO».

Читайте також: Маркетинг війни: українські підприємці продовжують використовувати патріотичну тематику в комерційних цілях