Site icon Телеканал «ДніпроTV»

«Молодь Дніпра вражає»: Богдан Царан – організатор благодійних івентів та учасник кібератак

У наступному сюжеті ми розповімо про ще одного учасника проєкту «Молодь Дніпра вражає». Дніпрянин Богдан Царан з почаку повномасштабного вторгнення не залишається осторонь та допомагає не тільки зборами на благодійних івентах, а й ще атакує вебресурси росіян.

Богдан був звичайним студентом, але з початку повномасштабного вторгнення його життя змінилось. Разом з IT ARMY of Ukraine хлопець виснажував економіку країни-агресора

Богдан Царан, голова кіберспортивного комітету ДНУ: «Они дають список цілей, ми просто запускаємо їх програмне забезпечення і проходят DDoS-атаки по серверам банків, сайтам різним і так далі. Я для цього зібрав навіть ще один комп’ютер, щоб ще краще було це робити».

З 2018 року юнак зібрав команду ентузіастів та почав організовувати ігрові заходи.

Богдан Царан, голова кіберспортивного комітету ДНУ: «З початку повномасштабної війні ми перейшли на благодійні заходи, в основному благодійні в нас турніри з ігрових дисциплін, це онлайн турніри. Ми збираємо якийсь внесок з гравців і передаємо його на благодійні потреби».

Про самі івенти розповів один з організаторів.

Данил Перфілов, голова відділу організації заходів ГО «Дуїт»: «Chill Up — це де ми граємо в різноманітні файтинги, де можуть люди, які взагалі нічого не знають про файтинги та про геймінг культуру прийти, їм розкажуть, їх навчать, та вони зможуть взяти участь у турнірі або просто пограти на звичайних ретроконсолях, долучитися до старої ігрової історії, пограти в настільні ігри, які ми теж тут організуємо».

Вже було втілено 7 турнірів з кіберспорту. В кожному турнірі було обрано своїх переможців.

Читайте також: Відзавтра в Дніпрі та Дніпровському районі стартують навчання сил оборони