Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Молодь Дніпра вражає: Азад Мамедов – керівник проєкту “FrontPower”

Азад Мамедов – волонтер, активіст та керівник проєкту “FrontPower” на підтримку української армії, метою якого є виготовлення повербанків для військових з однаразових електронних сигарет. Хлопець створив цілу команду з амбітної молоді, щоб прийти до спільної мети – перемога!

Азад – керівник проєкту “FrontPower”. Ідею виготовляти повербанки для військовихз одноразових електронних сигарет хлопець виношував довгий час, і ось нарешті зібрав команду та зміг втілити її в життя.

“Наша головна мета – це допомога військовим, це допомогти зараз фронту, тим, що ми передаємо павербанки і такожцедопомогаекологіїтимщо ми переробляємо “одноразки”, – каже керівник проєкту “FrontPower” Азад Мамедов.

За 3 місяці зібрали понад 8000 електроних сигарет та виготовили більше 50 повербанків, які вже передали на фронт.

“Ми допомогли різним батальйонам це як: бійцям головної розвідки України, як 128- ї окремої бригади, та ми зараз хочемо, плануємо передати 14-й бригаді та 108-ї”, – сказав Азад Мамедов.

Проєкт створений у партнерстві  з Молодіжною радою Дніпра, Департаментом молодіжної політики та національно-патріотичного виховання та Благодійним фондом “Департамент добрих справ”.

“Проєкт цей – це ініціатива молоді, у нас багато проєктів, які ініціює молодь, і що важливо – не тільки приносять свої ідеї, а далі її координує і беспесередньо займається”, – повідомив в.о директора департаменту молодіжної політики на національно-патріотичного виховання ДМР Сергій Луденський.

Команда складається з звичайних школярів та студентів Дніпра. Долучитись може кожен охочий.

Ми навчаємо людей, тобто в нас є багато людей, які загалом цим цікавились, але прийшли сюди та знайшли себе в паянні чи збиранні “одноразок”, – зазначив Азад Мамедов.

На цьому команда не планує зупинятись.

“Ми плануємо за рік виготовити десь приблизно, думаю, 300 павербанків, я думаю, це мінімум який ми плануємо зробити та розробити нові технології для допомоги фронту”, – ділиться він.

Окрім проєкту Азад з початку повномасштабного вторгнення також активно займався  волонтерською діяльністю, в Дніпрі та Києві. Наразі хлопець є членом Молодіжної ради Дніпра та регулярно долучається до молодіжних ініціатив.

Читайте також: Про створені будинки сімейного типу та держдопомогу: новини в соцсфері області