Site icon Телеканал «ДніпроTV»

“Мобілізація в путіна: що робити Україні”, – Геннадій Корбан

З’явилась інформація про часткову мобілізацію в рф. Керівник Штабу ради оборони Дніпра Геннадій Корбан на своїй сторінці у Фейсбуці прокоментував цю новину та пояснив, що робити Україні. 

“Мобілізація путіна: що робити Україні
1) Це жест розпачу і на фоні провалів останніх тижнів;
2) воювати росіяни не хочуть (усі охочі вже на фронті чи утилізовані), мобілізація йде на користь там, де справжня «народна війна», а де агресія на чужій території невідомо за що – роздана зброя повернеться проти влади, як це було в Російській імперії 1-ї Світової;
3) мобілізація значно наблизила кінець режиму путіну, завдаючи сильних незручностей і населенню, і групам еліт (тобто ведучи до їхнього розколу);
4) демотивоване “м’ясо” надійде на фронт не раніше, ніж через місяць;
5) чим більше міст і сіл за цей час звільнить Україна, тим більше зневіри буде у солдатів та еліт ворога, тим більше впевненості в іншому світі, що Україна скоро переможе – і більше підтримки.

Таким чином, що робити Україні:
обов’язково звернутися до мешканців усіх окупованих територій, щоб чекали на швидке звільнення;
продовжувати контрнаступ, не втрачаючи темпів і не зупиняючись, посилювати тиск на фронті та міжнародний тиск, вимагати санкцій за «референдуми». Продовжувати будувати оборонні споруди, зокрема на звільнених територіях. Покращувати військово-цивільну логістику та використовувати технологічні переваги такі як старлінк та легкі дрони.
Ворог має зустріти перший сніг, прибуття на фронт могілізованих та нафтове ембарго ЄС у стані відступу, поглиблення ізоляції та початку бунтів всередині себе”, – написав Геннадій Корбан.