Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Міжнародні партнери передали громадам Дніпропетровщини 5 водовозів

До громад Дніпропетровщини, які потерпають від проблем з водопостачанням, поїхали ще 5 водовозів. Кожен з них – на 8 кубів. Спецмашини передало Управління ООН з обслуговування проєктів, повідомили в обласній військовій адміністрації.

«Вже понад місяць наша область страждає від наслідків теракту на Каховській ГЕС. Два райони – Нікопольський та Криворізький – мають проблеми з водою. Робимо все, аби вирішити їх якнайшвидше, будуємо водогони. Поки тривають роботи, воду людям підвозимо», – зазначив перший заступник начальника Дніпропетровської ОВА Володимир Орлов.

Він наголосив, що оперативність підвозу залежить й від кількості спецмашин. Тому кожна з них важлива. У нагоді стануть 5 нових водовозів.

«Машини нові. Платформа довжиною 6,5 метрів. Двигун на 300 кінських сил. Потужності вистачає. Вони обладнані кондиціонером, круїз-контролем. Всередині буде комфортно», – розповів водій Ігор Бордонос.  

Авто поїхали до Грушівської, Червоногригорівської, Нивотрудівської, Марганецької та Покровської громад. Загалом для підвозу води мешканцям постраждалих районів задіяні майже 300 цистерн різних видів.

Читайте також: У Дніпрі у Новокодацькому парку пройшло відкрите безкоштовне фітнес-тренування просто неба