Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Міськрада вже відреагувала: у Громадській раді Дніпра розповіли, що ситуація з обслуговуванням пільговиків у транспорті — на контролі у влади міста

Голова Громадської ради при міській раді Дніпра Геннадій Корбан повідомив, що на гарячу лінію Штабу Взаємодопомоги при Громадській раді та у його телеграм-канал від містян надходять скарги на якість обслуговування у громадському транспорті, зокрема пільговиків. Інформацію передали міській владі, яка одраз ж відреагувала на ситуацію.

«На жаль, на операторів транспорту надходить чимало скарг. Наприклад, транспортні компанії, які займаються перевезеннями, чомусь припинили підбирати частину пільговиків. Це стало проблемою. Скаржаться пенсіонери та люди з інвалідністю», — пояснюють у Громадській раді.

Проблемою транспортної інфраструктури також є відсутність знаків на дорогах, пішохідних переходів, світлофори, що не працюють. Такі випадки нечасті, проте вони спричиняють небезпечні ситуації на дорогах, а тому потребують уваги.

Міський голова Дніпра Борис Філатов поставив завдання Департаменту транспорту та транспортної інфраструктури, аби перевізники чітко дотримувалися  законодавства щодо перевезення пільговиків. Громадську раду також залучено до аналітики щодо вирішення питань у цій галузі.

Читайте також: Енергоефективна і модернізована: у Дніпрі перевірили котельню, що опалює 126 будинків.