Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Міська влада Дніпра допомагає підрозділам ДСНС

1 травня заступник директора департаменту громадського порядку і цивільного захисту Дмитро Редька в рамках чергування по місту перевірив доручення міського голови Дніпра щодо надання допомоги підрозділам ДСНС. Поспілкувався з керівництвом щодо придбання важкої техніки, яка необхідна для розбору завалів.

“Загалом можу зазначити, що підрозділ ДСНС оснащений сучасною технікою. Співробітники добре споряджені та готові до виконання поставлених завдань”, – зазначив Редька.

Надзвичайники зазначили, що останнім часом проводять роботи на підтоплених ділянках. Станом на 1 травня на 5:00 ранку в Дніпровському районі затоплено 50 приватних домоволодінь та 30 будівель.

“Загалом, оснащення в належному стані, всього вистачає для виконання оперативних завдань за призначенням на належному рівні“, – розповіли у ДСНС.

Сьогодні на службу заступило 25 основних одиниць техніки, 7 спеціальної техніки та 133 людей особового складу. Загалом 12 частин 8 Державного пожежно-рятувального загону (з яких 8 частин у Дніпрі).

Читайте також: Прибирають сміття та продовжують відкачувати воду: як у Дніпрі ліквідують наслідки підтоплення