Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Мільйонні збитки: що залишилось від магазинів у зруйнованому ТРК “Appolo”

На місці магазину дитячого взуття залишилось лише будівельне сміття та обгорілі залишки товару. Знімальній групі ДніпроTV вдалося попасти всередину пошкодженого російською ракетою торговельного центру “Appolo”. Наразі там проходять ремонтні роботи, а бізнесмени підраховують збитки.

Яна – регіональна директорка мережі магазинів з продажу дитячого взуття. 29 грудня зранку мала їхати на роботу. Одна з точок знаходилась у вже відомому на всю Україну торговельному центрі. Після новин про те, що ворожа ракета влучила прямісінько у ТЦ, Яна ледь не втратила свідомість.

“Наш магазин “влетів” у стелю, шансів вижити було б 0 у дівчаток, у мене, я там теж мала бути присутньою. До останнього сподівалися, що це не наш магазин, дивилися, я дивилася, Ольга дивилася. Але потім дивилися на коробки, сумнівів не залишилося, що це наш магазин”, – ділиться Яна.

Керівництво мережі розглядало варіант закрити магазин в “Апполо”. Але постійні покупці були проти.

“Спочатку ми закрили магазин, але було багато запитів. Наші постійні покупці дуже просили, і ми відкрилися та працювали. Якось не думали про це”, – каже Яна. 

Окупанти знищили товар на суму понад чотири мільйони гривень. Залишки непошкодженого товару планують відчистити від бруду та віддати нужденним. Поки магазин працює в іншому торговельному центрі. У торговельному центрі наразі ведуться ремонтні роботи.

Замість сотень людей, які щодня гуляли у трц Аполо тепер пусто і темно. Тут працюють робітники. Які прибирають зруйновані магазини. Діру, яка залишилась від російської ракети.

Вщент знищені 3 магазини. Найбільше постраждав другий поверх. Загальні збитки поки важко підрахувати. 

Читайте також: У Дніпрі по вул. Менахем-Мендл Шнеєрсона триває ремонт аварійного водогону: коли завершаться роботи