Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Мешканцям Херсонської області допоможуть у Кривому Розі

Дніпропетровська область допоможе звільненим селам Херсонщини. Мешканцям звільнених від російських окупантів населених пунктів Херсонської області, що прилягають до кордонів Криворізького району Дніпропетровської області, допомогу можна отримати від Військової адміністрації Кривого Рогу. Про це повідомив голова військової адміністрації Кривого Рогу Олександр Вілкул.

«З усіх питань мешканці звільнених населених пунктів можуть звертатися до старостів та сільських голів своїх сіл, а також на телефон гарячої лінії Кривого Рогу – 15-20 (номер для мобільних телефонів). Зі стаціонарних телефонів телефонуйте – (0564) 99-15-20», – написав у повідомленні Олександр Вілкул.

Нагадаємо, що у Херсонській область ЗСУ звільнили від російських загарбників 11 населених пунктів.

«Зусиллями наших захисників 60-тої окремої піхотної бригади та 4-го танкового батальйону 17-ї окремої танкової бригади, що перебувають в угрупованні військ «Південь» було визволено такі населені пункти на Херсонщині: Нововоронцовка, Мала Шестерня, Новогригорівка, Тополине, Князівка, Краснівка, Свободне, Кам’янка, Пригір’я, Кочубєївка, Орлове», – повідомило наприкінці березня угруповання військ «Південь».

Читайте також: Окупанти втратили 18300 людей та 1844 броньовані машини за час повномасштабного вторгнення