Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Мешканці ж/м Придніпровськ оговтуються після атаки шахедами

Жителі Придніпровська оговтуються від ворожої атаки, яка сталася вночі 12 лютого. Окупанти вдарили шахедами по ТЕС, вона перестала виробляти електроенергію. Як наслідок – відсутність світла, проблеми з водопостачанням та опаленням. Водопостачання до будинків відновили ввечері 13 лютого. Триває ремонт теплових комунікації, що були пошкоджені внаслідок гідроударів. Усі постраждалі тепломережі вже полагодили. Комунальники намагаються відновити подачу тепла абонентам КП “Коменергосервіс”. Для цього місто запускає одну з резервних котелень.

Мешканці житломасиву Придніпровськ згадують ніч, коли над будинками кружляли шахеди. Розповідають, безпілотники летіли над будинками, було страшно.

Пані Лідія, як і усі мешканці, оговтується після атаки. Каже, у неї вже виробилась реакція – прокидатися за пару хвилин до вибухів.

“Так гупало, стіни, вікна тремтіли. Ну, мене що спасає, у мене вікна виходять не на сторону ТЕС. Загалом страшно, хлопці, страшне”.

Ще вчора було відновлено водопостачання до будинків. Зараз напір води у кранах достатньо сильний.

Ремонт теплових комунікації, що були пошкоджені внаслідок гідроударів, триває. Усі постраждалі тепломережі вже полагодили. Комунальники намагаються відновити подачу тепла абонентам КП «Коменергосервіс».

Для цього місто запускає одну з резервних котелень. Від неї живитимуть житломасив Сонячний та частину лівого берега. Утім, повноцінна подача тепла для Придніпровська буде можлива лише після усунення пошкоджень на ТЕС.

Читайте також: Нові вікна, сучасна котельня та датчики руху. КП «Дніпровський метрополітен» активно впроваджує енергоефективні технології