Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Мешканці мікрорайону Мирний у Дніпрі жаліються на аварійне перехрестя

Кожен день труднощі. Мешканці Мирного не можуть спокійно виїхати з мікрорайону через відсутність будь-якого регулювання на перехресті з інтенсивним рухом.  Що про це думають у міськраді?

Проблема перехрестя на в’їзді до Мирного завжди турбувала місцевих жителів. Постійні аварії та затори викликають занепокоєння, тому люди подали петицію. Валерій Кухаренко бідкається про небезпеку напрямку та вимагає встановити світлофор:

“Тут регулярно трапляються ДТП та виникають аварійні ситуації у зв’язку з тим, що по проспекту Богдана Хмельницького у ранковий та вечірній час рухається великий потік автотранспортних засобів”.

Аварійність перехрестя проспекту Богдана Хмельницького та повороту на Мирний підвищена ще й через те, що шлях є єдиною магістральною дорогою, яка веде до мікрорайону. Мешканці Мирного вважають аварійне перехрестя болючою проблемою мікрорайону.

Олександр Войтович, місцевий житель: “Мешкаю тут, на Мирному. Кожен ранок зіткаюсь з цією проблемою, що важко виїхати на проспект Богдана Хмельницького”.

Віктор Мовчан, місцевий житель: “Там движение, и не интсенсивное. Но когда выезжаешь с Мирного, там машины едут с большой скоростью. В принципе там надо что-то делать, может и светофор даже нужен”.

А поки люди переймаються і збирають підписи, виявилося, – у міськраді про проблему знають та вже мають план вирішення урбаністичної помилки.

Наталія Герігей, представниця комунального підприємства «Транспортна інфраструктура міста»: “Строительство светофорного объекта на выезде с посёлка Мирный на проспект Богдана Хмельницкого внесён в план предприятия на 2022 год. Эти работы будут проводиться по многочисленным просьбам граждан города к мэру города, к городскому совету и департаменту транспорта”.

Тож у наступному році мешканці Мирного позбудуться хвилювань. Світлофор встановлять, аби забезпечити повністю врегульований рух на ділянці.