Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Мер Дніпра Борис Філатов прокоментував новину про хабар від колишнього нардепа

НАБУ і САП викрили колишнього нардепа на спробі підкупу за 22 млн євро міського голови Дніпра. Це одна з рекордних сум пропонованої неправомірної вигоди, зафіксованої правоохоронцями в Україні. Як пропонували гроші та про свої мотиви Борис Філатов розповів у соцмережах.

«Звісно, ​​ви вже прочитали цю новину.

Так, підтверджую, це – правда.

Як особа процесуальна і під підпискою про конфіденційність, я не особливо вдаватимуся в деталі.

Розповім лише про свої мотиви.

1. Нечесно і погано красти в країні, що захлинається від крові.

2. Якщо ми хочемо, щоб нашим дітям і онукам дісталася успішна і справедлива держава, якою хочеться пишатися, то кожен із нас має докласти до цього особистих зусиль.

У тому числі, борючись із корупцією.

3. Я не брав і не беру участі у жодних оперативних «комбінаціях» правоохоронних органів.
Просто, коли мені запропонували хабар, то я спочатку витріщив очі від такого нахабства, а потім потопав у НАБУ, як цього прямо вимагає від чиновників закон «Про запобігання корупції».

4. Після цієї історії, сподіваюся, що всякі шахраї нарешті перестануть лізти до мене з непристойними пропозиціями, а деякі мої підлеглі все-таки зрозуміють, що якщо хтось прокрадеться, то я нікого не прикриватиму.

5. Окрім цього, тепер будь-яка політична та медійна падаль не зможе танцювати на моєму чесному імені, розповідаючи, що я краду на кіосках, цвинтарях та фарбуванні під’їздів.

І так.

Останнє.

Я багато грішив у цьому житті.

Але коли на Страшному Суді мене запитають, що я зробив правильного і, водночас, веселого, то з усмішкою я відповім: «Хлопчик Боря відмовився від найрекорднішого в Україні хабара у 22 мільйони вбитих єнотів.

Хоча й дуже хотілося залишити її собі»

Ггггггг:))

Я знаю точно, що Господь Бог має почуття гумору.

А Він точно знає, що в цьому житті, а особливо в тому, що буде після нього, нічого не вимірюється грішми», – написав Борис Філатов.

Читайте також: Стало відомо про пораненого внаслідок ранкового обстрілу Дніпра