Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Масаж та лікування суглобів: як працює кабінет фізіотерапії в міському терцентрі Дніпра

Міський територіальний центр надає різноманітні послуги для людей похилого віку. Особливим попитом користуються ті, що надаються у фізіотерапевтичному кабінеті. Їх отримують в рамках послуги «Денний догляд» згідно з медичним висновком та з урахуванням рекомендацій сімейного лікаря. 

Міський територіальний центр надає фізіотерапевтичні послуги для своїх підопічних. Вони користуються великим попитом серед людей похилого віку. Їх надають в межах послуги «Денний догляд», згідно з медичними висновками та з урахуванням рекомендацій сімейного лікаря. Також в наявності масажне крісло та ручний масажер, якими знімають біль у суглобах.

У фізіотерапевтичних кабінетах людям допомагають кваліфіковані медичні працівники. Вони забезпечують контроль стану здоров’я та самопочуття підопічних, а також проводять оздоровчо-профілактичні заходи протягом робочого дня.

Едуард Підлубний, заступник міського голови Дніпра: «За рішенням Кабінету Міністрів, 7 років тому він був зачинений, була така постанова. Але після відвідування цього центру і нашого закладу мер міста Борис Філатов на сесії міської ради впродовж 2 тижнів прийняв рішення і цей кабінет був заново відкритий, і зараз користується великим попитом у наших підопічних».

За день послугами кабінету користуються приблизно 300 людей. Наразі у Дніпровському міському територіальному центрі перебуває на обліку 10 254 осіб поважного віку та осіб з інвалідністю.