Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Майже 9 тис мешканців Дніпропетровщини отримали «зимові» виплати від міжнародних партнерів

Майже 9 тис мешканців області отримали «зимові» виплати від ЮНІСЕФ. Вони – для вразливих родин. Аби допомогти сім’ям придбати теплий одяг, продукти чи матеріали для опалення. Загалом їм перерахували понад 136 млн грн. Про це повідомили в обласній військовій адміністрації.

«Вдячні всім іноземним партнерам, які підтримують мешканців області та переселенців. На зв’язку завжди Регіональний офіс міжнародного співробітництва. Ми відкриті до діалогу й готові сприяти таким важливим проєктам», – зазначила заступник начальника ОВА Надія Задорожна

Допомогу отримали переважно малозабезпечені, багатодітні сім’ї, ті, які виховують хлопців та дівчат з інвалідністю. Загалом – майже 2 тис. На кожного члена родини надійшло по 10 800 грн. А на дітей – ще додатково 6 660 грн.

Виплати стали можливими завдяки ЮНІСЕФ і фінансовій підтримці уряду Німеччини. Проєкт втілили за співпраці з Міністерством соціальної політики України та Дніпропетровською ОВА.

Читайте також: У Дніпрі спростили отримання учнівського: електронний цифровий підпис від батьків в анкеті більше не потрібен